Ecooking

Ecooking

Da Tina Søgaard startede med at blande sin egen hudpleje, var hun ikke klar over, at det var begyndelsen på en hudplejeserie. Hun havde på daværende tidspunkt lige været igennem en skilsmisse, og det kunne ses på hendes hud, som fremstod både træt og trist. Med sine mange års erfaring inden for hudpleje, vidste hun, hvilke ingredienser der ville give hendes hud et nødvendigt boost.
Så hun begyndte at blande cremer, serummer og olier i sit eget køkken. Det tog ikke lang tid før Tinas familie og venner bemærkede, at hendes hud var markant forbedret, og derfor ville de også gerne prøve produkterne. Så de medbragte snapseglas, syltetøjsglas og hvad de ellers kunne finde til at opbevare produkterne.
At hjælpe familie og venner med deres hudproblemer, blev terapeutisk for Tina – og selvom det aldrig havde været intentionen at sælge produkterne, blev deres effekt snart kendt blandt kosmetologer og butikker, som var interesserede i at gøre hudplejen til en del af deres sortiment. Derfra gik det stærkt, og således kom Ecooking til: Et dansk hudplejebrand, der først og fremmest har fokus på virkning og dernæst så meget naturlighed og økologi som muligt. Serien er danskudviklet og lavet med omtanke for dig og vores miljø.

Certificeringer:

Ecooking
Ecooking
Ecooking
Ecooking
Ecooking
Ecooking
Besøg Ecooking