HOC_private_label_dufte_06

De udtræk der anvendes i parfume, udvindes primært fra planter men efterhånden kan mange af de naturlige duftstoffer fremstilles syntetisk. Der anvendes ca. 2500 forskellige duftstoffer, og en parfume kan bestå af en blanding af op til 300 enkeltduftstoffer.

Duftkompositionen består oftest af en topnote, en mellemnote og en bundnote. Topnoten fordamper forholdsvis hurtigt og giver derved plads til den lidt mere holdbare mellemnote, der afløses af bundnoten, som er mere vedholdende i sin duft pga. det tilsatte fiksativ.

Ordet parfume kommer af fransk parfum, af per- og latin fumus ‘røg’

_MG_1586-2

DUFTE

Uanset om du ønsker dufte eller ej kan vi hjælpe,
mulighederne er mange:

Parfumer – syntetiske

Allergenfri parfumer syntetiske uden allergener

Æteriske/essentielle olier- 100 % rent udtræk med aromaterapeutisk effekter

Floral Waters giver den reneste og fineste duft ekstrakt. Giver en svag duft og er eksempelvis destilleret på rosenblade.

HOC_private_label_dufte_02

_MG_1600-2

Fra 1900 begyndte modehusene og de enkelte modeskabere at lancere deres egne parfumer og parfumeartikler; mest berømt er Coco Channels “No. 5″, der kom den 5.5.1921.

Ernest Beaux skabte 10 dufte til Coco Chanel, hun valgte nr. 5 – deraf navnet NO 5 – den bedst sælgende duft i det 20 og 21 århundrede, båret bla. Af Marylin Monroe som sagde de berømte ord efter spørgsmålet “hvad sover du med om natten” hendes svar var “Chanel NO 5”.

HOC_private_label_dufte_04